• ···
Pad thai

grøntsagstærte med karry

Photobucket

 

Denne tærte hører til en af mine favoritter. Smadder nem, og vildt lækker.
Jeg snød lidt og brugte en grovtærte dej fra maizena.

Ingredienser
4 æg (2 hele æg, 2 hvider)
4 spsk fromage frais
10-12 stk broccoli
5 tomater
2 skiver bacon
1 stort løg
karry, salt og peber

Lav tærtedejen, rul den ud og kom den i formen. Herefter skal løgene skæres ud i tern, og svitses på panden sammen med lidt olie, salt og peber. De fire æg slås ud i en skål (bemærk her brugte jeg 2 hele æg, og 2 hvider). Her valgte jeg, at køre æggemassen gennem en si. Så blandes fromage frais sammen med æggemassen, og de stegte løg blandes i æggesnapsen.
De rengjorte broccoli og tomater ligges i tærtebunden og æggemassen hældes over. Baconen steges og kommes på tærten.
200 grader i 35 minutter, og så er der serveret.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pad thai