RAW havregrød

Madpakkeboller

Photobucket

Photobucket
Bollerne her er en grovere version af nat-bollerne, og fremgangsmåden er derfor helt den samme.
Jeg har skiftet durummel ud med rugmel og tilføjet en masse kerner.

De mætter rigtig godt, men er selvfølgelig langt fra så luftige og lette som den helt lyse version. Jeg synes dog at de egner sig godt til madpakken med en masse salat og pålæg i.

opskrift:
25 g gær
1/2 l vand
1 spsk salt
3 håndfulde græskarkerner
250 g rugmel
250 g hvedemel

Dejen laves aftenen før, og stilles i køleskab med plastfilm over, over natten. Næste dag bages bollerne i 15-20 min.

2 kommentarer

  • julie

    Rigtig lækker opskrift, har lavet dem flere gange nu, og sidste gang prøvede jeg at tilføje nogle rosiner, og det blev også rigtig godt! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • smagsloejer

      Tak for det Julie. Kunne godt forestille mig at rosiner var godt i, lidt sødere og mere morgen-agtige :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RAW havregrød