Blomme, æble og jordbær mamelade

Pistacie kage med hasselnødder

Photobucket

 

Ingredienser:
250 g mel
250 g sukker
250 g smør
3 æg
2 tsk bagepulver
1/2 dl mælk
2-3 tsk pistacie essens
grøn frugtfarve
1 håndfuld hasselnødder
Flormelis til glassur
Citronskal til pynt

Hak hasselnødderne groft, bland alle ingredienser til en jævn masse. Smør kageformen i lidt fedtstof og lad kagen bage i 30 minutter i 175 grader varmluftsovn. Når kagen er kølet af, pyntes kagen med glassur og revet citronskal.

6 kommentarer

  • I like that the efforts you have put in this, thanks for all that the great blog posts.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hey, you used to write wonderful, on the other
    hand the last a couple of posts are kinda boring… I miss your
    tremendous writings. Past few posts have been just a tiny bit out
    of track! come on!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tilde

    Hvor stor en kage bliver det til? Bradepande? Ildfast fad? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tilde

    Hvor får man dog pistacieessens, når ikke engang irma vil sælge mig det??? Nu får jeg ikke lavet pistaciekage i dag :(

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • smagsloejer

      Fandt det faktisk i Kop & Kande, de har jo fået en hel kageafdeling. Ellers er der en kagebutik på gammelkongevej som HELT sikkert har det. Men jeg har stadig noget, så du kommer bare fordi :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomme, æble og jordbær mamelade