Vegetar forårsruller

Rawcake

Photobucket

Photobucket

Går for tiden og prøver lidt RAW opskrifter af. Jeg synes at konceptet er lidt spændende, så et par af de nemme sager, måtte prøves af.
Første sag var denne gulerodskage.

Opskrift
9 gulerødder
3 dl havregryn
2 dl dadler (uden sten, kan evt lægges i blød)
1 dl hasselnødder
1 dl rosiner
1 tsk vanilje
1 tsk kanel
1/2 tsk stødt kardemomme

3 spsk honning
3-4 spsk appelsinsaft
2 1/2 dl cashewnødder
lidt reven appelsinsaft til pynt

Mal havregryn og nødder til mel i en blender. Dadlerne skæres i stykker, gulerødderne skrælles og skæres i mindre stykker, hvorefter de kommes i en blender. Blend godt.
Kom dadlerne, de to slags mel og krydderierne ned til gulerodsmassen og blend til en ensartet konsistens. Til sidst kommer du rosinerne i indtil de er jævnt fordelt i dejen.

Kom dejen i en tærteform og stil den i køleskabet.
Før servering skal topcremen laves; blend cashewnødderne, tilsæt saft og honning og rør rundt i det hele til en cremet konsistens opnås.

Kagen er anderledes, meget konfektagtig og skal spises med ske. Sørg for at cremen på toppen smøres ud i et tyndt lag, da det ellers bliver alt for underligt at få i munden.
Jeg er lidt skeptisk over konsistensen, men det er et udemærket eksperiment hvis man kan lide kardemomme og gulerødder ;- )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegetar forårsruller