Sager jeg ofte bager # 1

Tomatkiks med ost

Photobucket 

 

Disse små snacks laver jeg gerne som en del af forretten eller bare som mundhapsere inden maden. Kiksene kan sagtens laves i god tid, bare de opbevares i en lufttæt bøtte, og uden fyld selvfølgelig. Du kan udstikke/skære kiksene lige som du ønsker, jeg brugte et champagneglas til at få ensartede dutter. Du kan bruge lige de krydderurter og krydderier du bedst kan lide i osten. Jeg brugte salt, peber, citronsaft, en lille klat ketchup og en masse purløg.

Opskrift til cirka 30 stk.
175 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver
6 spsk smør
3 spsk tomatketchup

100 g flødeost (fx Philidelphia naturel)
fx. purløg, citron, salt og peber.

Ovnen varmes op til 200°. Bland mel og bagepulver i en skål, og gnid smøret i med fingerne til massen ligner brødkrummer. Bland ketchup i, og ælt. Rul dejen ud på et meldrysset bord og udstik dutterne i den ønskede form.
Bag dutterne i 10 minutter, til de er gyldne. Lad dem køle helt af, før du lægger dem sammen med fyldet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sager jeg ofte bager # 1