Protein og C-vitamin

Efterårsmad

 


 
Ovenstående, er billeder fra gårsdagens aftensmad. Jeg havde lidt gulerødder, pastinak og rødbede liggende, som skulle bruges.
Jeg eksperimenterede lidt med det, og resultatet blev disse rodfrugte-rösti. Endvidere fik vi salat og fiskefrikadeller.

Salaten bestod af spinatblade, cherrytomater, mozerella og avocado.
Fiskefrikadellerne var lavet på rørt laks/torskefars, som jeg blandede op med en masse friskrevet ingefær, lidt hakkede peanuts og 2 håndfulde havregryn.
Rodfrugte-rösti blev til, ved at rive grøntsagerne og presse saften ud af dem, blande ét æg i, 2 håndfulde revet ost, en god sjat sesam, lidt olie, salt/peber og et par skefulde mel. Jeg formede dem til flade “boller” og satte dem i ovnen i 25 min på 180 grader. De blev rigtig lækre og sprøde!

/ C

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Protein og C-vitamin