Efterårets æbledessert

Fødselsdsagsmad


I aftes havde vi hytten fuld, til en gang nem fredagsmad. Dealen var, at jeg bestemte (og lavede) forret og dessert og fødselsdagsbarnet fandt på (og lavede helt selv) hovedretten. Jeg ved ikke hvor godt det hele passede sammen – men gæsterne var henrykte og det hele smagte virkelig godt!


 
Jeg (og gæsterne) var helt vilde med disse lækre svampebruchetta. Jeg fandt opskriften på foodfanatic (som jeg ikke kendte i forvejen, men blev meget begejstret over). Brødene var nemme og hurtige at lave, eneste ups’er var at jeg havde lidt svært ved at vurdere hvor meget svampene svandt ind. Jeg brugte 350 g svampe til 10 mennesker, men det var lidt i underkanten.

Hovedretten blev pasta med morneysovs, ærter, ristede hasselnødder og kyllingetern. Det smagte overraskende godt, dog vil jeg anbefale lidt grønt ved siden af, da sovsen er lige tung nok.


Desserten var (surprise!!) Marcelkagen – nu får den også en pause. Men den er virkelig nem at lave aftenen før og smager knald godt. Eneste forskel fra tidligere, er at jeg hældte en masse granatæblekerner henover, hvilket var rigtig lækkert og friskt.

Disse tre retter var overskuelige selvom det skulle laves på en arbejdsdag. De var lette, velsmagende – og krydret med en masse rød og hvidvin kan det jo ikke gå helt galt!

/C

1 kommentar

  • Anne

    Mange tak for skøøøøn mad – det var helt perfekt fra start til slut :) en af gæsterne /m

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårets æbledessert