• ···
Brysternes lørdag

Pasta med laks og champignon



I sidste uge fik i denne lækre pastaret. Ingredienserne er få: laks, fuldkornspasta, piske/madlavningsfløde, champignon, parmasan, et drys persille og olie til stegning.

Jeg stegte stykkerne med laks, skar svampene i skiver og stegte dem i lidt chiliolie. Da de havde afgivet væde og var lysebrune, hældte jeg et skvat fløde i. Imens denne blanding simrede, blev der kogt pasta og spinat. Flødeblandingen blandes med pastaen, det anrettes og der drysses med flager af parmasan og finthakket persille.



God søndag aften /C

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brysternes lørdag