• ···
Druer med markronskum

Risotto med ristet rug

Så har jeg prøvet Irmas Grød Nr. 5. Det er en blanding af ristet rug, med spændende sager som soltørrede tomater, brændenælder, rørhatte og champignons i. Jeg skulle studere blandingen temmelig nøje, for at blive overbevist om, at alle disse godter vitterlig var i posen.

Jeg fandt inspiration på Irma’s udemærkede hjemmeside, og biksede så denne ret sammen.
Blandingen koges til grød – efter anvisning på pakken, hvorefter den skal trække et par minutter. Lidt (ca 20 g) smør blandes i, og revet parmasan røres med.
Det smagte ganske fint, omend lidt sjov konsistens der mindede mere om morgenmad end aftensmad. Vi spiste svinekød og salat til, men ellers er jeg lidt pas på, hvad man kunne servere sammen med denne “risotto”?…

/C

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Druer med markronskum