• ···
Risotto med ristet rug

Adventskage – Nr. 1

Så blev det 1. søndag i advent… De kommende søndage, står den derfor på søde juleindlæg, i form af kagebagning til den kolde tid.
I første omgang, vil jeg præsentere jer for lækkerheden med marcipan, banan og chokolade.

Denne kage bager jeg som regel om vinteren, da den er lige heavy nok til en lun sommerdag. Den er let at lave, dufter herligt og smager også rigtig godt. Der er gods i den, så den rækker nok til 7-10 mennesker.

opskrift
100 g rå marcipan
100 g mørk chokolade
215 g sukker
150 g smør
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
2 bananer
1 stang vanilje
4 æg

Rør marcipan, sukker, smør og vanilje blødt. Pisk æggene i et ad gangen, og sigt hvedemel og badepulver heri. Skær bananerne i tern og hak chokoladen. Banan og chokolade kommes i dejen, som kommes i en sandkageform beklædt med bagepapir.
Kagen skal bages i 1 time, ved 175°.

Kagen er bedst når den er lun og helt nybagt.
Opskriften stammer fra: Kager, desserter & konfekt med hjertet

/C

   

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Risotto med ristet rug