Pæretærte med marcipancrisp

Igår lavede jeg en crispy pæretærte med marcipanlåg. Fantastisk god opskrift, for en (som mig) der ikke er stor fan af at rulle tærtedeje ud. Her skal dejen nemlig bare fordeles med ske, ovenpå frugterne – færdigbom.
Ingredienser:
6 pære i tern
80g brunt sukker
80g hvedemel
80g flydende becel
80g revet marcipan
60g valnød
20g mørkt chokolade
guld glimmer
Pærene skrælles, skæres i tern og fordeles herefter i tærteformen. Valnødderne hakkes groft, marcipanen rives (dette gøres nemmest hvis marcipanen har ligget på køl) resten af ingredienserne blandes herefter i massen. Den klistrede og klumpede dej, fordeles som et låg på pærerene. Tærten skal have 30 minutter på 180 grader.
Pynt evt. tærten med revet chokolade og guldglimmer. Velbekommen
/M
Ingen kommentarer endnu