• ···
Blåbær muffins

Sej-gryde

Endelig, har jeg igen spist et af mine yndlingsmåltider: Sej-gryden
Den er (åbenbart) utrolig ufotogen, men tilgengæld utrolig velsmagende. Lov mig at prøve den, det er nemt og smager godt.

 

Til 4 personer – opskrift

500 g sejfilet eller torsk – denne gang blev det rødtunge
1 løg
1 spsk olie
2 tsk karry
1 tsk Sel de vie masala (krydderiet købes på glas)
2 spsk revet ingefær
1 sk gurkemeje
1 spsk citronsaft
1 dåse kokosmælk
1 tsk fiskeboullion
1 spsk soya

Skær fisken i tern, af cirka 2 x 2 cm – brug med fordel halvfrossen fisk, da det er noget nemmere når retten skal simre, at fisken ikke koger helt ud.
Svits løg i olie, og tilsæt de andre krydderier.
Når fiskeboullionen og citronen er tilsat, hældes kokosmælken i og herefter tilsættes soyaen.
Fisken hældes i blandingen, hvor den simre de næste 5-10 minutter, til fisken er mør.

Retten serveres med ris, samt med gulerodsstave, agurkestave, rosiner og kokosmel.  

/C

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blåbær muffins