Sej-gryde

Endelig, har jeg igen spist et af mine yndlingsmåltider: Sej-gryden
Den er (åbenbart) utrolig ufotogen, men tilgengæld utrolig velsmagende. Lov mig at prøve den, det er nemt og smager godt.
Til 4 personer – opskrift
500 g sejfilet eller torsk – denne gang blev det rødtunge
1 løg
1 spsk olie
2 tsk karry
1 tsk Sel de vie masala (krydderiet købes på glas)
2 spsk revet ingefær
1 sk gurkemeje
1 spsk citronsaft
1 dåse kokosmælk
1 tsk fiskeboullion
1 spsk soya
Skær fisken i tern, af cirka 2 x 2 cm – brug med fordel halvfrossen fisk, da det er noget nemmere når retten skal simre, at fisken ikke koger helt ud.
Svits løg i olie, og tilsæt de andre krydderier.
Når fiskeboullionen og citronen er tilsat, hældes kokosmælken i og herefter tilsættes soyaen.
Fisken hældes i blandingen, hvor den simre de næste 5-10 minutter, til fisken er mør.
Retten serveres med ris, samt med gulerodsstave, agurkestave, rosiner og kokosmel.
/C
Ingen kommentarer endnu