Fuldkornsbulgur salat

Tea for two

Så har vi ramt starten på årets første vintermåned. Det betyder, for mig, også at te-sæsonen er godt igang.
Jeg drikker rigtig meget te, og har et skab fyldt med små fine dåser af lækre varianter. 

Her er to af mine absolutte favoritter og min varmeste anbefaling:

Første favorit er Kusmi’s Sweet Love. Denne te er som en krydret chai på vand. Som der står, er det en sort te med krydderier og guarana. Jeg drikker den tit om aftenen, hvis jeg får lyst til lidt sødt. Det søde smag stammer fra lakridsrod samt pink peber.
Udover de fine dåser og æsker Kusmi laver, er jeg vild med detaljerne som teen i de små vævede stofposer.
Kusmi kan fås i et hav af special/te butikker samt på nettet, jeg har købt denne i Magasin.

Den næste favorit, er denne lækre Pukka te Three mint. Det er en rar og frisk smag, uden at blive alt for “helset”. Teen er lavet af pebermynte og spearmint, og så påstår den at gavne fordøjelsen. Jeg drikker teen både morgen og aften, og man føler sig dejlig sund og renset af den gode smag.
Igen, jeg er facineret af deres fine mønstrede indpakning, ligesom det jo er ren bonus at produktet er økologisk og fri for koffein.
Der findes også mange forhandlere af Pukka. De forhandles i de fleste helseshops, både på nettet og fysisk. Mine Pukka’er er købt i den lokale Natur og Trivsel-butik.

/C

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuldkornsbulgur salat