Avocadosalat med paprikamandler og grape

Hermed et kig på indvielsen af en julegave, samt en lækker og frisk vintersalat.
Fadet er fra den nye Erik Bagger serie, er blåt udenpå og hvidt indeni og kan bruges til alt. Salaten er derimod fundet i Claus Meyer’s “Salatværkstedet”, som er en rigtig inspirerende og lækker bog.
opskrift (med enkelte justeringer)
paprikamandler:
80 g mandler
1/2 tsk paprika
1/2 tsk salt
1/2 tsk knust chili
1 fed knust hvidløg
1/2 dl vand
Salat:
3 håndfulde blandet salat (rucola, hjertesalat, frisée)
2 modne avocadoer
2 pink grapefrugter
1 rødløg
citrusmarinade:
saft af grape-resterne
2 spsk citronsaft
4 spsk olivenolie
1/2 spsk honning
halvsalt og friskkværnet peber
Bland mandler, paprika, salt, chili, hvidløg og vand i en skål. Når alle mandler er dækket, fordeles de på en bageplade og sættes i ovnen. Mandlerne bages ved 130 grader, i en time.
Skyl salaten og dup den tør. Skær avocadoerne over, fjern stenen, løs kødet og skær i flotte aflange både. Skær skrællen af grapefrugterne og skær så indmellem lamellerne, så du får fine grape-fileter. Skær rødløget i tynde skiver.
Pres saften ud af graperesterne og bland den med citronsaft, olie og honning. Smag marinaden til, med salt og peber.
/C

I would like more information about this, because it is very nice., Thanks for sharing