• ···
Flødeboller på marcipanbund

Lasagne med kylling, spinat og champignon

Photobucket

Photobucket

Måske ikke verdens mest fotogene måltid, men hvad pokker – det smagte herligt.
Denne lasagne er blevet en vinterklassiker herhjemme, siden jeg fandt den på nettet for et par år siden. Den er nem, og er man to personer, er der nem aftensmad eller frokost dagen efter.

opskrift
4 kyllingefilleter
3 løg
3 fed hvidløg
300 g champignon
250 g spinat (frosne kugler)
2 ds hakkede tomater
salt + peber, karry og lasagneplader
Bechamel: 50 g smør, 2-3 spsk hvedemel og 3 dl mælk.

Kyllingen skæres i tern og svitses med lidt karry. Løg og hvidløg skæres i små stykker og tilsættes, når kyllingen tager farve. Champignon skæres i skiver og svitses med. Tilsæt de hakkede tomater (tilsæt evt en tredje dåse, hvis du bedre kan lide en mere flydende konsistens). De frosne spinatkugler tilsættes og der røres, indtil de er tøet.
Smag til med salt og peber, og lad blandingen simre lidt, til lidt af væsken er fordampet.
Lav bechamel sovsen, smelt smør, tilsæt mel og pisk med mælk efter behov.
Fordel blandingen i fadet, skiftevis blandingen og bechamelsovsen – afbrudt af lasagneplader. Der kan drysses med rasp eller revet ost. Bag lasagnen i 30 min, ved 200 grader varmluft.

/C

 photo 8af69f90-811e-4323-bbf6-3e8d1f180e4c_zpsab1f82fa.jpg
   

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flødeboller på marcipanbund