• ···
Avocadosalat med paprikamandler og grape

Aspargessuppe

Mens regnen banker på vinduerne og vinden rusker i træerne, er det oplagt at varme sig på en varm og mild suppe.
Denne version er meget nem og meget billig. Den tager max 15 minutter at lave, og resultatet er lækkert og cremet.
Jeg har her serveret den i (endnu) en køkken-julegave, nemlig den stribede skål fra Kähler keramik.

Photobucket

opskrift
til 4 personer, f.eks. til forret

2 glas hvide aspargessnitter
1 1/2 dl aspargesvand
Mælkesauce – jeg kogte en omgang bechamel
salt og peber

Hæld aspargessnitterne til afdrypning og gem vandet. Kom aspargessnitter og  en sjat aspargesvand i en blender. Blend det ved hurtig hastighed i ca. 15 sek. til en ensartet puré.
Kog en bechamelsovs med lidt fedtstof, mel og mælk og spæd op med det sidste aspargesvand. Kom aspargespuré, mælkesauce og salt/peber i en tykbundet gryde. Bring det i kog under omrøring og smag til. Kom suppen i store glas eller små skåle og server den med drys på toppen og ristet rugbrød til.
Jeg lavede drys af æggetern, purløg og sprødt bacon.

Photobucket

Photobucket

/C

 photo 8af69f90-811e-4323-bbf6-3e8d1f180e4c_zpsab1f82fa.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Avocadosalat med paprikamandler og grape