• ···
Multi grovbrød

Kylling i karry

Photobucket 

Denne ret er en jeg har lavet en del gange sammen med min veninde, hvis mor er fra Vietnam. Det er en af de bedste kylling i karryretter jeg har smagt, derfor skal opskriften selvfølgelig på bloggen. Plus den faktisk er såre simpel, og stadig en rigtig smagsoplevelse.

Ingredienser
(4 pers.)
400 g kylling
1 dåse kokus mælk
1 stort løg
200 g champignon
Ingefær efter temperament
3-4 spsk karry
olivenolie
1 peberfrugt
1/2 agurk
150 g brune ris

Jeg starter altid med at ordne ingredienserne så det er lige til at gå til. Så kyllingen skæres i små stykker. Løget skæres i tern, og champignon ordnes og skæres i små både. Skær skrællen af ingefæren, og hak den ud i små tern.

Start med at brænd karryen af på panden; altså varm olien op og tilføj karryen og lad det svitse i et lille minut. Herefter svitses løg, min erfarring er, at den godt kan bruge en sjat olie til at stege kyllingen med. Kylling steges og når de er møre, tilsættes champignon og ingefær. Når det har stået lidt tid og hygget sig, så åbnes kokusmælken og så skal det faktisk bare stå og simre, så det kan få en masse smag fra alle ingredienserne.

Risene koges (efter anvisning på pakken) Peberfrugten og agurken skæres i små fine tern. De skal oven på retten bagefter. Her kan man også bruge banan, rosiner og kokus. Det er alt efter smag.

Photobucket

   

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Multi grovbrød