• ···
Triple chocolate cookies

Multi grovbrød – derfor!

Forleden da jeg udgav dette indlæg, var det med påstande om masser af anvendelsesmuligheder.
Siden sidst, er brødene blevet spist – og brugt ved forskellige måltider.

Jeg tænkte, at jeg ville vise hvorfor jeg kaldte brødet “multi”.  Så her følger lidt ideer til de lækre brød:

Photobucket

Photobucket

Til morgenbordet: På 3-4. dagen er brødet godt at riste. Her med smør og æg til.

Photobucket

Photobucket

Frokost: Sunde sandwiches, med masser af grønt og kylling i. Lidt hjemmerørt guacamole, som smørelse på brødet er prikken over i’et.

Photobucket

Til aften eller morgenmad: Lav dine egne brødcrutonner. Disse er ristet i solbærhonning, til de blev gyldne og sprøde. Passer godt til morgenyoghurten med frisk frugt.
Brødterningerne kan også ristes i lidt hvidløgsolie og bruges i salater til aftensmaden.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Triple chocolate cookies