Snack: Knækbrød

Snack: Æblechips

Photobucket

Den anden dag, havde jeg brug for en lille overspringshandling i eksamenslæsningen. Intet er jo mere oplagt, end at kaste sig i krig med noget sødt i køkkenet.
Jeg holdte mig dog i skindet og lavede i stedet disse simple æblesnacks.

Skær et par røde æbler i tynde skiver, drys lidt kanel på, og kom dem i ovnen. Min første portion gik op i aske (ikke så smart at lade ovnen stå på 200 grader, efter en omgang boller), men anden gang bagte jeg dem ved 70 grader i 2 timer. Hvis æblerne skal blive helt tørre og chrispy, skal bagetiden nok fordobles.
Da de var kølet af, hang jeg dem til tørre, og har derefter bare snacket af dem. Et fint indslag til den søde del af madpakken…

Photobucket

Photobucket

Photobucket

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snack: Knækbrød