Alletiders fuldkornsstykker

Godmorgen – frugt og kakao

Tjekker ind med et lille pip, for at ønske alle en god start på den nye uge.

Photobucket

Photobucket

Som sagt mange gange før, er morgenmåltidet mit yndlings. Disse billeder stammer fra en morgen i sidste uge, en morgen hvor jeg trak måltidet helt til det var lyst, så jeg kunne få et billede af de fine farver.
Jeg følte mig vældig sund, da jeg spiste den lækre omgang skyr med frisk og farverig frugt – denne sundhed blev vidst opvejet fint, ved smagen af et iskoldt glas O’boy. Tilgengæld var der lidt sommer og barndom over smagen af begge dele…

5 kommentarer

 • Så blev jeg helt sulten, igen ! Er begyndt at læse din blog nogle gange om ugen, men jeg bliver så pokkers sulten hver gang. Det er selvfølgelig overhovedet ikke nogen dårlig ting, men jeg har bare slet ikke de evner som du har :D
  Dejlig blog iøvrigt!
  Knus Mathilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • smagsloejer

   Hej Mathilde. Mange tak for den søde kommentar. Jeg er sikker på, at du vil få succes med, at kaste dig ud i nogle af sagerne og få stillet sulten :-) Velkommen til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det lækkert ud! Elsker også en god gang morgenmad :)
  Kig evt forbi og deltag i min giveaway!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uuh, jeg er helt enig, der er ikke nogen skønnere end morgenmad, og hvor ser det lækkert ud :-)

  – signefisken.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alletiders fuldkornsstykker