• ···
Fastelavnsboller

Penne med rødder

Endnu en gang lidt inspiration, til en omgang nem men sund aftensmad.
Efter at have stået i køkkenet hele eftermiddagen for at lave fastelavnsboller, var det dejlig nemt at smække en pastaret sammen – og få lidt nemme grøntsager ned samtidig. Retten er her vist til 2 personer og består i al sin enkelthed af grove pastapenne og grøntsager.

Photobucket

Kog cirka 200 g pasta, som anvist på pakken. Rist 100 g bacontern i ovnen og lad dem køle af på fedtsugende papir. Skær 1 stor gulerod, 2 rødbeder og 2 pastinakker i små tern, steg dem med 2 fed hvidløg og timian i lidt olie. Tilsæt en håndfuld halve cherrytomater og lad dem stege med, et par minutter.
Pastaen blandes med lidt pesto, og herefter med de stegte grøntsager. Retten serveres i skåle, og drysses med bacon og revet parmasan.

Photobucket

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fastelavnsboller