• ···
Dinas Delights

Rispapir med kylling og grønt

Photobucket

Fredagens billedspam består i dag, af disse forårs-agtige rispapirsruller. Forårs-agtige på grund af de lyse farver og den lette snack-facon.
Rispapirsrullerne er smadder lækre, både som snack, forret eller som rigtigt måltid. De kan varieres i det uendelige og fungrere derfor perfekt ind i disse “stop-spild-af-mad”-tider.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Til disse ruller, har jeg brugt to gode håndfulde salat, cherrytomater, avocado, skoldede asparges, hakkede cashewnødder og kylling. Rullerne skæres i 5-6 stykker og serveres med chilisauce til.

Tips: Læg to stk rispapir forskudt på hinanden, så undgår du at de revner, når du ruller dem hen over fyldet.
Når rispapirne er skyllet, så brug et rent viskestykke som underlag. Det suger lidt af væsken, og rullerne klistrer ikke fast eller sammen, som de kan have tendens til, på et skærebræt.

Photobucket

   

15

  • Hvor ser det bare skønt ud! Og som jeg kan læse mig til smager det også fantastisk. Det må jeg hellere lave i aften.. Ville bare høre, hvordan ruller du det ind i rispapir?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • smagsloejer

      Det kan du tro de gør :-) Jeg ligger bare to stykker rispapir på bordet og lægger fyldet på (du ved, ligesom når man kommer fyld i wraps), forsøger så at rulle stramt så fyldet ikke falder ud, når de skæres ud :- )
      Fyldet skal lægges lidt til den ene ende, hvis du ligger det lige i midten, får du en stor samling af rispapir.
      God fornøjelse!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wow sikke en herlig blog!

    Du har fået en ny læser :)

    Og tak for Stop Spild Af Mad henvisningen :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • smagsloejer

      Mange tak for det :-) Dejligt du kigger med,
      Og selv tak – det er jo om at sprede et godt budskab :- )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor ser det lækkert ud! Hvorfor mon jeg pludselig er lidt halvsulten? :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mh, mh, mhhh! Hvor ser det lækkert ud! jeg tør vædde på at det også er mega læx men lidt marineret tofu eller quorn. ej, hvor er jeg pludseligt sulten!

    knus, Marie fra http://www.nemesisbabe.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • smagsloejer

      Mange tak Marie :-) Det smagte også super godt. Ja – tofu ville også egne sig, er ikke en ørn ud i quorn, men det lyder spændende ;- )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nøj det ser drønlækkert ud! Mummenum.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh det ser godt ud :-)

    Jeg elsker asiatisk mad, selvom det måske lidt er et fusionskøkken, du laver der.

    Jeg får aldrig selv lavet mad for tiden, da jeg bor i Hong Kong, og her spiser man mere ude, da det er så billigt.

    Men kig gerne forbi min blog, hvis du interesserer dig for asiatisk mad. Spiser specielt meget kinesisk og japansk her :-)

    http://rejsentilhongkong.dk/den-billigste-michelin-restaurant-i-verdenen-tim-ho-wan/

    Jeg følger din fine blog på bloglovin. Den er god til inspiration, også selvom det bare er til, hvad man vil spise ude!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • smagsloejer

      Mange tak :-) Ja, det er nok en god kombi, med disse rispapir. Tak for de søde ord – jeg kigger over til dig :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Ej, hvor ser det altså godt ud !! Det må afprøves …..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carsten

    mmmmmmmmmUMS de smagte godt !!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke lækkert det ser ud .. Har faktisk sådan noget rispapir liggende derhjemme, måske jeg skulle prøve at lave noget lign. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • smagsloejer

      Mange tak Nanna. Hvis du allerede har rispapiret liggende, er det jo bare om at komme igang. Du kan bruge alt hvad du lige har liggende, er sikker på at det bliver en succes :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dinas Delights