Sidst på måneden: Mad for en 10'er

Spiselige Skagen

Så er jeg landet igen, efter en forlænget weekend med sommerhusidyl, rar familie og god mad i Skagen. Vi brugte størstedelen af tiden udenfor i det fine solskinsvejr. Indenfor blev tiden bla. brugt på masser af kage, amerikanske pandekager og lækre oste- og frokostborde.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Et blandet samsurium af svampede pandekager, yndlingspålægget fuglekvidder, gulerodskage, pomelomelon og nyerhvervelser fra Det lille Kaffehus. De næste par dage, vil jeg poste små glimt fra spiselige oplevelser i Skagen, jeg håber i kigger med :- )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidst på måneden: Mad for en 10'er