Müslibar med lakrids

Forårssmoothie af gule frugter

Photobucket

Med alle de dejlige solstråler vi bliver beriget med for tiden, tænkte jeg at det igen var blevet smoothie-tid. Det bliver endnu engang en gul én af slagsen, men med ny frugt-kombi.

Den læskende gule fidus består af en frossen banan, frosne ananas-stykker, et par centimeter ingefær og en god moden mango. Jeg synes at den var en anelse for frossen, så jeg tilføjede en lille sjat saft i form af en granatæble/hyldeblomst kombi og lidt vand, det gav lidt væske og sødme.

Photobucket

Photobucket

Jeg drak både smoothien som morgenmad og om eftermiddagen, og jeg må sige at den er fænomenal eftermiddagstimerne, hvor behovet for lidt sødt og friskt er størst.
Hav en rar forårs lørdag!

Photobucket

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Müslibar med lakrids