• ···
Spiselige Skagen

Kipperssalat – en ny (70’er) klassiker til frokostbordet

På weekendens Skagen-tur, nød vi et velassoteret frokostbord hver dag ved 14 tiden. Vi spiste alt fra fuglekvidder til sild, og der imellem også en omgang kipperssalat.

Farmor stod for opskriften, som stammer fra en gang i 70’erne, da det var et nyt friskt pift til det kolde bord.

Photobucket

Udseendsmæssigt er “salaten” ikke noget at råbe hurra for, men med sine simple ingredienser og gode smag, er den bestemt en halv rundom rugbrød værd.

opskrift
2 dåser Kippers i olie
1 rødløg
3 æg
Rødbeder i skiver (syltede)
Mayonaise
Salt og peber

Mos kippersfilleterne med en gaffel i et fad, tryk et par striber mayo ud og bland det med fisken. Hak et rødløg fint og skær derefter æggene og rødbederne i tern. Drys løg og bland dem løst med fisken, læg derefter æg og rødbeder skiftevis i bremmer henover fisken. Smag til med salt og peber.

Photobucket

Photobucket

   

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spiselige Skagen