Bagt selleri med avocado

Morgenstund og nat-boller

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Forleden fandt jeg disse billeder, fra en hyggelig morgenstund i februar. Vil til enhver tid, slå et slag for skyr med frugtsalat og en god morgen-bolle, det er sådan en rar start på dagen.

Lav fx disse nemme over-natten-boller:
25 g gær
1/2 l koldt vand
1 spsk salt
2 håndfulde græskarkerner
300 g durummel
250 g hvedemel

Aftenen før: Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt, kerner og rør melet i. Dejen bliver nu tung og klistret. Dæk skålen med plastfilm og stil den i køleskabet.

Morgenstund: Tænd ovnen på 225 grader. Sæt 10 gode klatter af, på pladen. Drys evt lidt mel eller kanelsukker over bollerne. Lad dem efterhæve i 15 minutter og bag så i 15-20 minutter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagt selleri med avocado