Tzatziki

Müslibar med lakrids

Photobucket

Meget inspireret af Christinas indlæg om müslibar, kastede jeg mig over projektet med stor iver. Da jeg for en måned siden var i torvehallerne med C, købte jeg noget lækkert lakridspulver fra Johan Bülow, (ja, endnu en lakridsfan – indrømmet) som jeg valgte at komme i. Kan anbefales, hvis man også er glad for lakrids.

Photobucket

PhotobucketIngredienser
1 ds kondenseret mælk (ca 400 g)
250 g finvalsede havregryn
80 g kokosmel
225 g müsliblanding
130 g blandede kerner og frø
2 tsk lakridspulver

Tænd ovnen på 130 grader og beklæd en lille bradepande med papir (ca 23 x 33 x 4 cm).
Varm den kondenserede mælk op i en gryde. Bland alle de andre ingredienser i en store gryde imens, hæld den varme mælk over og rør grundigt rundt. Tilsæt eventuelt en lille sjat vand, hvis ikke blandingen vil samle sig.

Hæld blandingen i bradepanden og glat ud med en dejskraber eller basiden af en fugtet ske. Bag blandingen i en time, og lad den herefter hvile i 15 minutter. Skær blandingen ud i barer, afkøl dem helt inden de spises.

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tzatziki