• ···
Blød (syndig) chokoladekage med valnødder

Tzatziki

Igår fik jeg sådan lyst til at lave tzatziki til maden. Det er jo noget af det nemmeste, dog ikke den store kokkekunst. Men i alt sin enkelhed  nemt, og når grillen skal frem til sommer – så er det en klassiker, som ikke kan undgåes. Godt til kylling og hakket kød, jeg lavede det til frikadeller og ovnbagte kartofler- også en succes.

Photobucket

Ingredienser
1 1/2 agurk
3 dl græsk yoghurt
1 fed hvidløg
salt & peber

Riv agurken og kom det i en si – her skal vandet ud af dem. Det kan både gøres med en si, kaffefilter og salt. Bland den græske yoghurt med hvidløg, salt og peber.

Photobucket

 photo 8af69f90-811e-4323-bbf6-3e8d1f180e4c_zpsab1f82fa.jpg
   

2

  • Jeg vil godt lige fortælle om endnu en forrygende måde at lave ‘tzatziki’ på. Drop agurkerne og i stedet gør brug af lækre revet æbler. – Det er dælme noget der smager dejligt. Det er almindelig tzatziki også men med et lækkert twist.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • smagsloejer

      Det lyder også rigtig lækkert. Det må jeg prøve – tak for tip :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blød (syndig) chokoladekage med valnødder