Quesadillas med kylling og salsa

Den klassiske brunch-yoghurt- med æblemos

Photobucket

Min fortrukne morgenmad er skyr med frugter. Skyr smager fantastisk, og det er også en god måde at få protein på fra morgenstunden. Men nogle gange kan det godt blive lidt kedeligt, så her til morgen – da havde jeg lidt tid til at kræse om maden, opdaterede jeg lige den klassiske version af brunch youghurten.
Jeg spiser som oftest hakkede æbler på min skyr, men stærkt inspireret af desserten æblekagen, valgte jeg at koge mit æble til mos. Sødmen fra æblet går enormt godt sammen med den neutrale skyr. Absolut kun noget jeg kan anbefale. Tit og ofte bliver yoghurten jo hældt over med honning og sirup, men med frugtmos til er det slet ikke nødvendigt. En god start på dagen med frugt og protein. Næste gang jeg vil jeg gøre det med bananmos og appelsinsaft.

Photobucket

I kan følge os på facebook.

2 kommentarer

 • camilla

  hej

  Fed blog, med gode opskrifter!

  Ville lige hører hvor du har købt din musli henne, syntes altid jeg køber et eller andet glamt kunstigt noget?

  – camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • smagsloejer

   Hej Camilla,
   Tusinde tak :-) Jeg køber levevis müsli. Det er smadder lækkert, og så har de flere forskellige varianter. Generelt synes jeg levevis mad og produkter er rigtig lækre, så thumbs up :-)

   Mange smil,
   Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quesadillas med kylling og salsa