• ···
Yndlings light-kage

Fuldkornspizza med spinat, nødder og mozarella

Photobucket

Photobucket

Sidste søndags aftensmad var nøje planlagt, for efter bryllupsfest natten lang, kunne der næsten ikke være andet end pizza på programmet…
Pizza med krummer i, blev det til – hvilket jo passede fremragende med det faktum, at jeg tidligere havde lovet at smide et par billeder op af mine fuldkorns-pizzabunde i aktion.

Som sagt, så gjort. Jeg lavede dobbelt op på pizzabundene, og fik tre lækre varianter ud af det – alle skulle jo være tilfredse!
En halv blev klassikeren med ananas, ost og skinke, og den anden halvdel med parmaskinke, parmasan og rucola.
Den sidste pizza blev en ny (vellykket) variant, med spinat, nødder og mozarella – opskriften ses herunder.

opskrift
pizzasovs med tomat
lidt olivenolie
200 g hakket spinat (optøet)
1 (kugle) mozerella ost
1 håndfuld valnøddekerner
2 forårsløg

Fordel tomatsovsen på pizzabuden. Fordel de små klupmer spinat rundt på bunden, tilføj finthakkede forårsløg, pynt med valnødder og ost. Tilføj til sidst et par dråber olivenolie ud over pizzaen – gerne så det rammer nødderne og osten ;- )

Photobucket

Photobucket

Efter en vellykket omgang pizza-søndag, var de kommende dages madpakker hurtigt fikset. Jeg flækkede et par pitabrød og lavede mini-pizzaer ud af resterne. Størrelsen passer perfekt til madpakken jo!

Photobucket

   

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlings light-kage