Kogebogs-kiggeri

Påskebounty med et strejf af gul

Photobucket

Photobucket

Den seneste uge, har blogland været spækket med det ene lækre hjemmelavede påskeæg efter det andet. Lækre versioner med alt fra hyldeblomst til nougat med appelsin, er prøvet af, og jeg havde derfor tænkt mig at lade påsken forbigå i stilhed…

MEN, den anden dag, da jeg skulle lave lidt lækkerier til mine gæster, ændrede guffet pludselig form fra den klassiske aflange version af bounty, til små æg.
Æggene blev toppet med lidt revet citronskal, hvilket ikke alene gav æggene et påskeagtigt gul strejf, men også tilføjede en super lækker syrlig smag der passede rigtig fint til det søde indslag.

Photobucket

Photobucket

Mine bountyæg er lavet på den ombloggede “kondenseret mælk møder kokos” måde, tilsat mørk overtrækschokolade og lidt citronskal.

Glædelig påske!

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kogebogs-kiggeri