• ···
Verdens bedste jordbærsalat

Kylling i kokos/mango-creme

Photobucket

Nem og smagfuld mad er jo altid godt – serveret i skåle, blir’ det kun endnu bedre – og når så det er muligt at opnå lidt Thailænder-stemning, ved at spise med Thai-skeer og dermed tilføre karrysmagen en masse gode rejseminder, ja så er det svært ikke at blive begejstret.
Retten her er nem og sund, og kan spises både med nudler eller ris til.

opskrift til 2
2 kyllinge fileter
300 g vilde ris
5 cm frisk ingefær
gul/rød currypaste
1 mango
1 håndfuld basilikum
1 dåse kokosmælk
gul/rød currypaste
slikærter
salt og peber

Skær to kyllingefileter ud i mundrette bidder. Steg disse, på en varm pande i en smule olie.
Varm en wok-pande op, hæld en smule olie i panden, og svits 2 skefulde currypaste af – ca. 1 minut, til en liflig karry-duft breder sig.  Kom basilikum, kokosmælk, en halv mango og 3 cm ingefær i en blender, og mix dette godt sammen. Tilsæt kokos/mango-cremen i wokken, og rør det godt sammen med currypasten.
Kom kyllingebidderne i wokken, lad det simre et par minutter til det er gennemvarmt og tilføj så en håndfuld slikærter og det sidste finhakket ingefær. Imens retten opvarmes, kan du skære den anden halvdel af mangoen i tern.
Server på en bund af vilde ris (kogt efter anvisning på pakken), pynt med mangoterninger og eventuelt lidt cashewnødder.
Velbekomme :-)

Photobucket

Photobucket

   

10

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste jordbærsalat