• ···
SKØN BROWNIE - med hasselnødder, chokoladelåg og pistaciekerner

Iced banana – sommertreat på pind

Photobucket

En sød og relativ sund lille hapser, lavet med rare associationer til forrige forår spenderet i Los Angeles, netop spisende disse lækre bananer på pind i godt selskab.

Banan-isen er hurtig at fixe og alle kan være med!
Alt du skal bruge er: Bambusspid, bananer, god mørk chokolade (jeg brugte 88%, for så vidt muligt, at undgå sukker) og topping i form af kokos, hakkede hassel- eller pistacienødder.
Fremgangsmåden er ikke svær at gætte, men for god ordens skyld, vil jeg lige remse op: Skær dine modne bananer i passende stykker, smelt chokoladen over vandbad, beklæd bananerne, rul i topping, stik et spid i rumpen på bananen, opbevar dem i fryseren og nyd på en lun dag!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Hav en dejlig Sankt Hans aften, forhåbentlig med godt vejr og rart selskab.
Ps. Glæd jer til, at det rigtige sommervejr (forhåbentlig) snart dukker op – jeg har lækre lækre is-indlæg klar, men nægter at udgive før solen skinner!

   

16

  • Eva

    Er det kagefadet de ligger på? Det ser så fint ud og mega fedt billede!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hihi hvor skægt! Jeg havde slet ikke set dit fine indlæg her!
    Det er også en god sommertreat – og super lækkert med pistacienødder. Det må jeg prøve!

    Kh Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • smagsloejer

      Hehe nej, det kræver godt med tid, hvis man skal være opdateret hele vejen rundt.
      Det må du helt sikkert prøve næste gang – om det bliver med eller uden pind ; -)
      Kh C

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det får da helt tænderne til at løbe i vand. Kunne være der skulle prøves. Har trods alt lige købt 10 bananer.

    //Sufi
    Sufi’s World

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • smagsloejer

      Dejligt du kan li’ hvad du ser Sufi. Storindkøb af bananer må være den perfekte undskyldning for at prøve dem af (:

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caradegata

    Åh.. Det bringer minder..
    Da det er treat nr. 1 om sommeren i mit hjemland :-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • smagsloejer

      Dejligt med gode sommerminder! Håber de lever op til smagen du husker :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elise

    Hej. det ser lækkert ud :) Men hvordan opbevarer du dem i fryseren? i en box, pose eller?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • smagsloejer

      Tak for det Elise. Lige når chokoladen skal stivne (en times tid) har jeg dem bare liggende på et stykke bagepapir, så chokoladen ikke bliver grim. Ellers opbevares de bare i en frysepose :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det skal helt sikkert prøves! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mums, simpelt og lækkert!

    http://www.johanneblog.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cool, jeg så nogle lignende den anden dag på en amerikansk blog, det jo super nemt, har heldigvis bananer hjemme, men ikke tid idag, men så skal de sgi prøves i morgen! Tak for inspirationen og ha en dejlig dag

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • smagsloejer

      Hvor sjovt. Det må være et amerikaner-hit. Det er nemlig super enkelt. Selv tak – og god weekend til dig også :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKØN BROWNIE - med hasselnødder, chokoladelåg og pistaciekerner