Sukkerfrie og kalorielette squash-kager

Nem & lækker rabarbertærte

Opdateretfornylig2-009

Nogle gange skal der bare lidt sødt til kaffen, sagde den ene til den anden. Som sagt, som gjort. En lækker og vanvittig nem rabarbertærte blev smækket sammen – og hvis man bare lever efter 80/20 “reglen” eller sagt med andre ord; alt med måde. Så skal der også være plads til det søde. Den får i alt fald min anbefaling med på vejen. Og så kan man jo få lov at være legebarn, når toppen af tærten/kagen dekoreres med rabarber. :- )

Ingredienser
(6 personer)
100 g sukker
2 æg
100 g smeltet smør
100 g hvedemel
50 g kokosmel
1 tsk. bagepulver
kornene fra ½ vaniljestang
1 tsk bagepulver
300 g rabarber i små skiver
4-5 spsk. rørsukker

Fremgangsmåde
Pisk æg og sukker godt. Rør smørret i lidt ad gangen. Bland hvedemel, kokosmel, bagepulver og vaniljekorn sammen, og vend det i dejen. Vend rabarberstykkerne i dejen. Fordel dejen i den smurte form. Læg evt. nogle rabarberstykker oven på dejen, drys evt. med mandelflager. Bag kagen  i en 170° varm ovn i 30-35 minutter. Jeg havde lidt skyr, som jeg valgte at servere til.
OBS. Næste gang jeg laver denne, vil jeg komme lidt flere rabarber i. Det synes jeg sagtens der kunne være :- )

smagsljerdk003

3 kommentarer

 • Qaymaymirha

  Super lækker og nem kage!<3 man kan evt. lægge lidt flødeskum på toppen, så er den gudeskøn!;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katinka

  Hej,
  Jeg bliver nød til lige at spørge, hvad skal rørsukkeret bruges til?
  Piskes med det almindelige sukker? :-)
  Hilsen Katinka

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super skøn ser den ud! Ej, hvor er det lækkert den hurtigt kan bikses sammen får veninde besøg på tirsdag, og den skal de da ha, nem og hurtigt! Tusind tak fordi du lige postede denne quick kage! Ha en dejlig dag

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukkerfrie og kalorielette squash-kager