Rababerkage med sej kokos-marengs

Snack: Edamame bønner med flagesalt og citron

Photobucket

Sådan, endnu en lækker og sund snack er serveret. Dette ovenikøbet en yndlings én af slagsen.
Edamame/Soya bønner er super lækre, spækket med proteiner og masser af A, B og C-vitaminer.

Bønnerne kan spises som appetizer, snack eller ved at bruge de bælgede bønner i salater – de er særligt gode i kombination med jordbær og citrusfrugter.

Hurtig og nem edamame-klassiker: Bønnerne overhældes med kogende vand. De får varmen 3-6 minutter. Vandet hældes fra, bønnerne drysses med salt og citron. Serveres straks – gerne med en kold øl ved siden!
… Bønnene spises i øvrigt med fingrene, bælgene kan ikke spises da de er utrolig seje og behårede ;)

Photobucket

Tip: Bønnerne findes ofte på frost i Fakta og Netto til 10-12 kr. De er fast inventar i fryseren her, og kan altid bruges til en hurtig forret.

2

  • sie

    måske et lidt dumt spørgsmål, men jeg har længe undret mig over det: hvad er meningen med saltet, når man kun må spise bønnerne?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • smagsloejer

      Hej Sie, meningen er at hele bønnen puttes i munden, sådan at citron/salt smagen kommes i munden, hvorefter den bælges med tænderne :-) Giver det mening?

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rababerkage med sej kokos-marengs