Sukkerfrie og kalorielette squash-kager

Jeg er stadig igang med test af Flad Mave konceptet – hvilket jeg kun fik endnu mere mod på, efter at have læst jeres positive kommentarer om koncept og resultater..
Jeg får prøvet en masse nye opskrifter af, og en af favoritterne indtil videre, er helt sikkert disse lækre squash-muffins.
Kagerne har den rette “kage-feel” (hvilket ofte mangler i skrump-versionerne), de smager sødt og føles som et rigtigt treat. Det bedste er dog, at en enkelt muffin kun indeholder 150 kcal. pr stk – og derfor er idelle som aftensnack eller ‘sund’ kage når du mødes med veninderne.
Kagerne har relativ kort holdbarhed (max tre dage), grundet de fugtige ingredienser, men er fine at fryse ned og tage op efter lyst og behov …
12 muffins i forme som de viste
18 stk i alm. runde muffin forme
200 g squash
70 g hasselnødder
100 g mandler
2 æg
125 g Isis Perfect Strø
2 tsk bagepulver
75 g rugmel
1 tsk kanel
1 tsk kardemomme
2 spsk. rapsolie
Riv squashen og kom den i en si. Lad den dryppe af i cirka 30 minutter. Hak hasselnødderne groft. Blend mandlerne til mel i en blender/kværn. Pisk æg, strøsukker med en elpisker. bland bagepulver, mandelmel, rugmel, kanel og kardemomme sammen. rør revet squash sammen med hasselnødder, æg og perfect strø, rugmel samt rapsolie. bages i springform eller muffinsforme ved 180 grader g i cirka 35 minutter.
150 kcal pr stk.
Men du har ikke skrevet måleenheden for isis på!! Tror ikke du forstod mig. Skal der 125 g isis i ?? Det er da vildt. Er ligeglad med hvor megetvdet er i forhold til sukker. Skal bare vide hvor meget jeg skal putte i skålen…