• ···
Roastbeef med hasselbagte kartofler og asparges

Bønnesalat med æg og mandler

Photobucket

Denne lækre salat blev hurtigt en af favoritterne herhjemme. Den er smadder nem at lave, mætter godt og har masser af smag.
Servér eventuelt lidt grillet kylling, eller andet godt kød til.

opskrift
400 g grønne bønner (fra frost)
1 spsk. friskhakket persille
4 hårdkogte æg
50 g grofthakkede mandler

dressing
3 spsk olivenolie
Saften fra 1 lime
1 spsk balsamico
3 spsk minimælk
1 tsk grovkornet sennep
Karry, salt og peber

Bønnerne overhældes med kogende vand og trækker herefter i 4-5 minutter. Bland dressingen og hæld den over de lune bønner. Lige inden servering, drysses der med hakket æg, hakkede mandler og persille.

Note: Salaten her er endnu en Spis maven flad-opskrift. Dvs der er øget fokus på monuumættedefedtsyrer (fx i form af olie og mandler).
Salaten rækker til 4 personer, hvor man vil lande på 250 kcal. pr person.

Photobucket

   

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roastbeef med hasselbagte kartofler og asparges