Homemade Phish Food Icecream

Hjemvendt fra mad-himmelen

SÅ er vi begge på dansk grund igen, efter den årlige tøsetur til England. Vi er så priviligerede at have verdens bedste veninder, vi hvert år smutter til England og nyder sommeren med. Vi bor så hos en af pigernes forældre, hvor dagene går med at nyde solen, dyppe tæerne i poolen, shoppe og nyde alle de lækre og overdådige måltider der bliver serveret.

Vi har sammensat en lille collage, der gerne skulle illustrere den gode stemning, den lækre mad og den generelle begejstring for det perfekte mix af venner, sol og gode råvarer.

Photobucket

De dejlige måltider indeholdte alt fra æg/bacon/pølse, hjemmebagt rugbrød, crumpets, ingefær-shots til hjemmelavet mayonaise, rejemadder, grillspyd og vandbakkelser. Sådanne dage, var rent mums for foodies som os!

På supermarkedsfronten blev vi igen overrasket og forundrede over hvordan de danske supermarkeder fungerer med at være uinspirerende og kedelige i forhold til de engelske.
I den lokale Waitrose blev vi mødt af en kæmpe frugt/grønt afdeling med (billige) lækre grøntsager lige klar til at spise. Fx. var en pose rødløg skyllet og snittet, lige klar til at proppe i salaten. Nemmere bliver det jo ikke!
Ligeledes var vi begejstrede over sager som frisk pesto i små delikatesse-bærgere – ikke bare én variant på et langtidsholdbart glas. Ja, vi kunne blive ved – det er lidt svært at forstå, hvorfor de nordiske supermarkeder halter sådan bagud??
However, vi shoppede lidt amok i lækre ting – og glæder os til, at kunne vise jer resultaterne.

Photobucket

Det var en lille update på vores kulinariske ferieliv – hvad synes i, om supermarkederne når man er på ferie? Nyder i sommeren og kigger i stadig med derude?

 photo 8af69f90-811e-4323-bbf6-3e8d1f180e4c_zpsab1f82fa.jpg

2 kommentarer

 • Hooold da op nogle lækre billeder!! Har en forkærlighed for mad, og den kom i den grad frem i mig, da jeg kiggede de billeder. Skøn tradition med sådan en tur ;-)
  Knus, og god dag

  http://smilanne.blogspot.com – blog om træning og sundhed

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • smagsloejer

   Tak for din kommentar Anne – dejligt du kunne lide billederne! Madører som os, var også helt i himmelen ;-)
   I lige måde!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Homemade Phish Food Icecream