• ···
Ispind: Frozen yogurt berry-mixtape

Kartoffelsalat med friske ærter, asparges og sennepsdressing

junijuli2012055

Her forleden lavede jeg en hurtig nem, men smadder lækker sommer kartoffelsalat. Jeg har jo været nogle dage i sommerhus, og kørte forbi en gård, som solgte nye kartofler og friske ærter. Det kom der er dejlig lille kombination ud af. Ikke just den store kokkekunst, men måske lidt inspirerende og et alternativ til den klassiske kartoffelsalat i mayonnaise dressingen.

Kartoffelsalat
Nye kartofler
friske ærter
et bundt asparges

Dressing
3 spsk. honning
3 spsk. grov sennep (mild)
2 spsk. fintrevet citronskal
4 spsk. friskpresset citronsaft
1,5 spsk. koldpresset olivenolie

Fremgangsmåde
Pil de nye kartofler og kog dem. Lad dem køle af og skær dem i tern. Pil ærterne og skær asparges i små stykker. Kog lidt vand, og hæld over dine asparges – lad dem stå i 5 minutter. Mens laves dressingen, bland olivenolien sammen med honningen, og rør citronsaften og den grove sennep sammen. Bland det hele og kom citronskallen i.
Kartofler, ærter, asparges og dressingen blandes nu sammen. Velbekomme, en rigtig let lille kartoffelsalat.

Opdateretfornylig2-011
husk endelig at følge os på bloglovin og facebook :-)

   

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ispind: Frozen yogurt berry-mixtape