Sommerhit: Mælkehvid blåbær-is på pind

Roastbeef med hasselbagte kartofler og asparges

Opdateretfornylig1-002

Denne ret er en af favoritterne. Det er faktisk overraskende nemt, og smager jo fantastisk. Og hvilken fantastisk enkel ret at handle ind til. 3 ting kan du slippe afsted med – det er noget vi kan lide. Ingen større præsentation af retten, synes den taler for sig selv: en skøn sommer ret.

Ingredienser
1 roastbeef
kartofler
asparges
salt, peber, oliven & sesam

Fremgangsmåde
Roastbeef
Kog kødet i ca. 18 minutter – det er alt efter størrelse. Denne steg var en medium en af størrelsen. Hvis du er i tvivl, kan du altid høre slagteren ad – han kan helt sikkert fortælle dig, den præcise tid på det stykke kød du nu måtte købe.
Når kødet er kogt, brunes det på panden med olie, salt og peber. Når kødet er brunet, pakkes det ind i staniol, og skal have lov at trække en 5-10 minutters tid.
Hasselbagte kartofler
Kartoflerne skrælles eller skylles (alt efter hvilke man har købt) De skrællede kartofler skæres halvt igennem hele vejen hen saa de er fin rillet. Kom olie, salt og peber paa – drys slutvis med sesamfroe.. De bages i ovnen ved 200 grader i 40 minutters tid.                                                           
Asparges                   
Skyl dine asparges, og kom dem i en skaal. Kog noget vand, og haeld det over. Lad dem ligge i det kogende vand i 5-7 minutter og saa er der serveret!

Opdateretfornylig2

3 kommentarer

 • Kristine

  Mums, det skal da prøves. Hvad er det for en sauce, du har serveret det med? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • smagsloejer

   Det har jeg da helt glemt at få skrevet. Kogte en slat rødvin og kom lidt madlavningsfløde i samt salt, peber og lidt akaciehonning :-)
   Kh Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle lækre billeder! Savler helt på mit tastetur ;) Tror hellere jeg må smutte i kantinen og spise frokost.. Min appetit er vækket :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerhit: Mælkehvid blåbær-is på pind