Bønnesalat med æg og mandler

Traditionel kærnemælks-koldskål

Photobucket

Mors gode gamle!
Ikke så mange ord, bare billeder blandet med minder om solskinsaftener på terrassen med masser af hjemmelavet koldskål, frisk frugt, kammerjunkere og nyligt ristede havregryn.

For god ordensskyld – den nemme koldskål:  1 æg piskes luftigt med 3 spsk sukker. 2 tsk vanilje blandes med. 1 liter kærenemælk røres i – stilles køligt og bum (!) så er der koldskål!

Photobucket
Tøseversionen her, er serveret med mini-kammerjunkere og frysetørrede brombær og hindbær.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bønnesalat med æg og mandler