Desserthit: Pizza gino med friske bær, marcipan og hvid chokolade

Bum! Et nyt hit ramte hele familien den aften sidst i august, hvor desserten stod på pizza. Pizza til dessert lyder måske ikke tillokkende og lækkert, men med lækre og syndige sager som chokolade og marcipan er jeg sikker på, at du også vil være overbevist!
Skynd jer, inden bær-sæsonnen er omme, denne dessert er fantastisk!
opskrift
1 lys pizzadej
125 g ricottaost
100 g blandede bær; jordbær, hindbær og blåbær
50 g god hvid chokolade
30 g marcipan
Flormelis og citronmelisse til pynt
Varm ovnen til 250 grader. Rul pizzadejen tyndt ud, og smør den med et tyndt lag ricottaost. Skær jordbær i skiver og fordel dem på bunden, tilføj derefter de andre bær. Riv den hvide chokolade over bærrene og afslut med et tyndt lag revet marcipan. Bag pizzaen i ovnen i 10-12 minutter.
Sigt flormelis over pizzaen og pynt med lidt citronmelisse.
Serverer du den varm eller kold?