Pizza con gli asparagi e formaggio di capra

Jep, en ægte italiener resized til miniformat. En lækker pizza der vil behage de fleste – og i øvrigt gør sig glimrende i madpakken. Er gedeost en smule i overkanten, undlades denne bare – pizzaen får masser af smag uden den.
opskrift til 2 store pizzaer
pizzadej efter eget valg – prøv den grove version eller den lyse med durum
1 portion tomatsauce
1 bundt grønne asparges
200 g gedeost
200 g mozerella
2 dl sorte oliven
6 kviste frisk rosmarin
Friskkværnet sort peber
Olivenolie
Varm ovnen op til max varme – omkring 250°
Smør tomatsauce ud på de udrullede pizzabunde. Knæk nederste del af de friske asparges og overhæld dem med kogt vand og lad dem stå et øjeblik. Lad dem herefter køle af og skær dem i mindre stykker. Smuldr osten ud over pizzaen, læg oliven og asparges på og krydr godt med haket rosmarin og peber. Bag pizzaen midt i ovnen i 10-12 minutter. Dryp en smule olivenolie ud på pizzaen.
Ohh, hvor ser det godt ud. Og lige tilpas store. Dem må jeg prøve at lave!