Go'morgen-boller med durum i

POSTKORT fra Barcelona

Efter 5 dejlige dage med sol, drinks og kvalitetstid i spandevis, var det en brat opvågning at skulle hjem til modulbeskrivelser, lange skoledage, madpakker og det noget køligere vejr. Ikke destro mindre er det jo hverdagen der er mest af, så det er bare op på hesten igen – heldigvis har jeg dejlige feriebilleder at kigge på. Måske de “spiselige” af slagsen også kan opmuntre jer lidt – her er mit postkort!

Photobucket


Spiselige Barca: Barcelona er en fantastisk by at spise (og holde ferie) i. Skal det gå stærkt og være billigt er Wok to Walk et glimrende alternativ til de gængse fastfoodkæder – prøv den spicy sauce og få flashbacks til hjertebanken og brændende tunge i den Thailandske sommer…

Er du mere til delikat tapas i bruchetta-form, er Orio et godt sted at starte. Godterne er pyntet kreativt, alt er frisklavet, de kølige rosévine matcher de krydrede varianer og herlighederne kan nydes for rimelige penge…
Mere lokal tapas kan spises på El Jabali, hvor du som hovedregel kan spise i fred for andre turister (hvis ikke en dansk blogger eller to, har lagt vejen forbi). Den lækre kyllingesalat med æble og brøddutter er anbefalelsesværdig, ligesom de friske blæksprutteringe er en god bid værd…
La Boqueria Market taler for sig selv – det er en oplevelse og klart et besøg værd. Lækre krus med kokos, ananas, jordbær og mango til 1 euro, friskpressede juicer og smoothies til ingen penge, nødder, bær og spandevis af flot opstillet frugt frister enhver madglad turist. De danske grønthandlere har langt igen, for at opnå samme standard som dette marked – og fristelsen for at proppe kufferten med bær, nødder, figner og eksotiske frugter var svær at modstå..
For gode, stærke og billige drinks vil jeg klart anbefale de små lokale barer, et par gader fra ramblaen – vi besøgte et par stykker der var propfyldte med lokale unge mennesker og fri for turister, der blev danset, smilet og serveret gode drinks til billige penge!

For en mere udførlig og smadderfin madguide til Barcelona, er det bare om at klikke her. Sidsel og Lasse har nemlig været på ferie samtidig med os, og fundet endnu flere lækre spisesteder i byen.

Photobucket

5 kommentarer

 • Anni

  Fantastiske stemningsbilleder! Meget inspirerende at se. Barcelona ER bare byen for lækker mad. Jeg kan også varmt anbefale denne side: http://www.barcelona.dk/spisesteder om lækre restauranter og drinks :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op hvor nogle dejlige bileder :) sikke et fantastisk farve spil – lyder og ligner en fantastisk tur :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • smagsloejer

   Tak for det Emma – det var en skøn tur :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mmmm…jeg får helt lyst til at tage til Barcelona:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • smagsloejer

   Ja ikke? Jeg er også på vej tilbage dertil – i drømmene i hvertfald.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go'morgen-boller med durum i