Late night pancakes - på ricotta & jordbær

POSTKORT fra Tenerife

Desktop2-001

Er netop hjemvendt fra en 8 dages sol og sommer. En rigtig solskinsferie med dage på mellem 30-37 grader. Det har været ren og skær afslapning med solbadning, gåture ved stranden, shopping, læsning af bøger og magasiner, lækkert mad og drinks. Jo, jo – det har absolut været en aldeles afslappende ferie. Har knipset lidt billeder hist og her, nogle bedre end andre – og lavet et lille postkort til bloggen.

Nu er jeg hjemme på dansk jord igen, og det bliver rart at komme hjem til det danske mad. Specielt en god rugbrødsmad med leverpostej og agurk har været savnet. Er jeg den eneste, som altid savner den? Jeg håber I alle har haft en god sommerferie :- )

4 kommentarer

 • Trine

  Ser lækkert ud.. Skal selv til Tenerife på tirsdag og bo i Playa de Las Americas.. Og forbi Santa Cruz.. Er jeg så heldig at du fandt nogle gode restauranter du vil anbefale? Mvh Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • smagsloejer

   Hej Tine,
   Ih, altså der er så lækkert. Har boet på Playa de Las Americas – absolut et rigtig dejligt sted! Jeg vil HELT klart anbefale “El Faro” som ligger på selvehovedgaden i byen. Den ligger oppe ovenpå butikkerne, det er så lækkert mad, rigtig god service. Klart et besøg værd :-)
   Rigtig god ferie.
   Kh Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, nej, du er bestemt ikke den eneste der savner en rugbrødsmad i udlandet – er selv lige hjemvendt efter en uge i Tyrkiet, hvor jeg faktisk ikke kunne nære mig for at købe en pakke vakumpakket rugbrød, en dåse tun og en agurk. Det er altså ikke værst, selvom det nærmest er blasfemisk i et land, med så velsmagende et køkken.

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • smagsloejer

   Nej, det er utroligt hvor lidt tid, man skal være væk fra det før man craver det. Man har alligevel fået opbygget et afhængighedsforhold til det rugbrød. Ha ha. Riigtig hyggeligt blog du har dig, har lige siddet i et kvarter og kigget den igennem. Så hyggelig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Late night pancakes - på ricotta & jordbær