Skolerugbrød med bid i

Helt i kage – kom til Camilla Plum arrangement

Photobucket
Vi er glade for, igen at kunne glæde en læser med lidt lækkert. Denne gang er det dog i form af en super lækker oplevelse, da vi i forbindelse med Camilla Plums nye bog Helt i kage er blevet inviteret til Kage-arrangement. Vi kan desværre ikke selv deltage, men vi udlodder vores pladser til 1 læser som KAN fredag d. 14. Vi har nemlig fået muligheden for, at invitere 1 læser med ven/veninde til et arrangement- hvor Camilla Plum vil fortælle og dele om sin viden, om kage og bagning. Her vil der være rig mulighed for, at spørge ind til teknikker og smage lidt på lækkerierne. En rigtig hyggelig eftermiddag i det søde hjørne.
Det foregår på Fuglebjerggård og er fredag d. 14, fra kl. 16-18.

Hvis I kan rive en eftermiddag ud, så er alt hvad I skal gøre, at skrive en kommentar til indlægget – skriv hvilken kage der er din favorit. I aften, d. 11/9  kl. 20.30 trækker vi lod blandt kommentarene.

Husk at følge os på Facebook & Bloglovin.

 photo 8af69f90-811e-4323-bbf6-3e8d1f180e4c_zpsab1f82fa.jpg

13 kommentarer

 • Clara

  Åh nej. Det er et dejligt spørgsmål, men meget svært!

  Jeg elsker friskbagte kanelsnurrer (Claus Meyers opskrift, men med mere kardemomme i dejen og fordoblet mængde kanelremonce), crumble kage og cobbler kage med bær og frugt og havregryn – også friskbagt!, al tarte tatin, krydrede gulerodskager, min mors brownie er også god, min veninde Cæcilies tunge, sorte chokoladkage med sød, tyk indkogt appelsin – og sukker-masse, hjemmebagte kræmmerhuse med flødeskum og min morfars syltetøj, pandekager, vafler, islagkage… Jeg har nok glemt mindst tusind…

  Men min yndlingskage må nok blive min kanelsnurre: den har jeg lyst til lige nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde Rasmussen

  Juhu jeg vil gerne med for jeg elsker kage!! Hmm, min yndlingskage er enten kanelkage med cremet kaffeglasur (fra kager der smager…) eller gulerodscupcakes herindefra!!

  Knus Tilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er svært at vælge en enkelt kage ud, men skal jeg vælge en enkelt, så skal det være den solide brownie på basis af masser af chokolade og smør.
  Den er lige god om den er hed fra ovnen, så man brænder tungen eller iskold fra fryseren i små hapsere der langsomt smelter i munden.

  Mmmm….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ej, det må jeg da med til :) ….. har tid, lyst og vil gerne :D ……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia WH

  Åh jeg vil så gerne forbi Fuglebjerggård, men har endnu ikke fået taget mig sammen til at komme afsted, men et kagearrangement kan vel sætte fut i støvlerne.
  Jeg tror det er de færreste kager, som jeg ikke kan lide, men smuldrekager i alle afskygninger gør det altid godt. Du kan variere med al slags frugt, det er hurtigt og nemt at lave og alt afhængig af tilbehøret kan man gøre den frisk, tung eller mere let :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Uhh – jeg ville elske at deltage i dette arangement – er helt vild med Camilla Plum og hendes grove, rustikke omgang med skøn mad!

  Jeg ELSKER alle kager, med og uden chokolade men tror hindbærsnitten, eller kyskagen, eller peanutbuttercookies eller brownie eller… arhhh ej, tror nu faktisk bare den simple banankage er min absolutte yndlings!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg ville elske at deltage i dette arrangement med min veninde, som er ligeså glad for kager som jeg er. MIn yndlingskage er nok fragiliteen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Det lyder sjovt!

  En meget fin kage herinde fra jeres double chocolate blueberry cheesecake – det er i hvert fald en af mine favoritter for tiden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Uhm, det kunne være fantastisk! Yndlingskage – arj, den er svær..! Noget med chokolade, gerne vammelt og fyldigt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha svært spørgsmål :p men hvis jeg lige skal svare hurtigt så var min første tanke strawberry cheesecake :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frøken Jensen

  Ih, hvor ville jeg gerne deltage i det arrangement.!

  Fredagen er hermed reserveret.

  Min yndlingskage? No idea. Sorry. Jeg elsker alt hvad der minder om kage :)

  Frøken Jensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ville elske at invitere min søde veninde med til dette arrangement. Hun har en drøm om at blive konditor, så dette her ville bare være fantastisk!
  – Jeg har ingen favoritkage, alt der indeholder sukker, chokolade, vanilje osv er et kæmpe hit hos mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kunne jeg da rigtigt godt tænke mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skolerugbrød med bid i