Lynhurtig festhapser: Minisnegle med oliventapenade

Nogle gange skal det bare være nemt og bekvemt – lækkert, og smage som en million. Disse fine hapsere kan bruges til mange ting, men gør sig særligt godt som hapsere til fest eller ved gæster. Der skal kun bruges to ingredienser – dem kunne du selvfølgelig bruge tid på at lave selv, men du kunne jo også bare købe dem i god kvalitet og nyde at du har god tid til andre projekter.
opskrift til 10-minutters-snegle
1 rulle butterdej
1 glas økologisk sort oliventapanade
1 glas økologisk grøn oliventapanade
Skær butterdejen over på midten – fordel et par spiseskefulde af de forskellige tapanader på begge stykker, rul dem tæt sammen. Sæt dem med lidt mellemrum på et stykke bagepapir. Bages i 9 minutter ved 200 grader.
Enjoy (-:
Uhm, nemt, lækkert og en undskyldning for at spise oliventapanade – de ryger helt sikkert på tapasbordet næste gang (:
– Anne