Spaghettiret med valnødder og friske figner

Lynhurtig festhapser: Minisnegle med oliventapenade

Photobucket

Nogle gange skal det bare være nemt og bekvemt – lækkert, og smage som en million. Disse fine hapsere kan bruges til mange ting, men gør sig særligt godt som hapsere til fest eller ved gæster. Der skal kun bruges to ingredienser – dem kunne du selvfølgelig bruge tid på at lave selv, men du kunne jo også bare købe dem i god kvalitet og nyde at du har god tid til andre projekter.

Photobucket

opskrift til 10-minutters-snegle
1 rulle butterdej
1 glas økologisk sort oliventapanade
1 glas økologisk grøn oliventapanade

Skær butterdejen over på midten – fordel et par spiseskefulde af de forskellige tapanader på begge stykker, rul dem tæt sammen. Sæt dem med lidt mellemrum på et stykke bagepapir. Bages i 9 minutter ved 200 grader.
Enjoy (-:

Photobucket
Photobucket

3 kommentarer

  • Uhm, nemt, lækkert og en undskyldning for at spise oliventapanade – de ryger helt sikkert på tapasbordet næste gang (:

    – Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • smagsloejer

      Dejligt at kunne inspirere dig Anne. Oliventapanade er i grunden en lidt for overset sag…

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor ser de bare gode ud! Og er sikker på at de smager som en million ;)! Muuums!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spaghettiret med valnødder og friske figner