• ···
Søndags suppedasen: Thaisuppe med karry og rejer

Havregrynskugler

tommappe2

Lækre havregrynskugler ♥

Normalt synes jeg julen starter alt for tideligt, og plejer aldrig rigtig at komme i julehumør før en gang inde i December. Meen, så blev jeg alligevel grebet forleden, tilfældigvis spillede min iPod en julesang (yndlings julesangen Driving Home For Christmas) og ja – det gjorde udfaldet. Jeg satte juleskiven på, og gik i gang i køkkenet. Jeg lavede disse fantastiske nemme havregrynskugler, mmh! Havregrynskugler er jo en gammel klassiker, som altid vinder sin ret. Måske har det noget at gøre med, at de nok må siges at være en smule sæsonbetonet – så man når ikke at blive træt af de lækre havregrynshapsere. Desuden er det en fin lille værtindegave, som altid falder i god jord. Hvis I heller er blevet træt af dem, så får I lige en opskrift med på vejen :-)

Ingredienser
125 g. havregryn
50 g. smør
75 g. flormelis
6 spsk. kakao
4 spsk. mælk
– kokosmel

Fremgangsmåde

  • Bland alle ingredienserne sammen, til en klæ’ masse.
  • Form dejen til små fine kugler.
  • Tril kuglerne i kokosmel.
  • Lad dem stå i køleskabet et par timer.Velbekomme…

IMG_3718

 

Husk endelig at følge os på Facebook, Bloglovinog som noget helt nyt, har vi også fået Instagram – @Smagsloejer.
Hvis I også bruger Instagram, og prøvet nogle af vores opskrifter af – så hashtag det endelig med #smagsloejer.
Det er så dejligt og hyggeligt at se opskrifterne blive brugt af jer.

   

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndags suppedasen: Thaisuppe med karry og rejer