• ···
Søndags suppedasen: Rød linsesuppe

Husets honninghjerter

Photobucket

Et indlæg der (åbenbart) ikke kunne have været bragt tidligt nok – for mens jeg researchede på honningkagehjerter blev jeg pludselig en del klogere…
De helt idelle honningkagehjerter fremstilles nemlig med rigelige mængder tålmodighed og kærlighed. Ja, bagererne går sågar igang med fordejen allerede i august – det når vi så ikke denne gang, men jeg er nået frem til, at ganske anstændige honningkagehjerter sagtens kan nås endnu – vi skal bare skynde os igang!

Vigtigste lektion i honningkagebagning er vidst, at modning og fugt er nøgleord, for at skabe de helt rigtige hjerter!

Såfremt du har lyst til at jule-hygge med os, og glæde børn og barnlige sjæle med hjemmebag i december, er det bare om at lege med – trinnene er enkle, ingredienserne ligeså!
(Følger du disse trin, vil du have godt 20 honningkagehjerter klar, omkring d. 10. december)

Trin 1:
Hurtigst muligt
500 g hvedemel og 500 g dansk honning.

Honningen kan varmes let, så den er lettere at arbejde med. Mel og honning æltes godt sammen – ælt til du får en god fast dej. Tril dejen til én stor kugle, læg den i en skål, dækket med plastfilm. Fordejen stilles til modning et køligt sted, i minimum 14 dage!

Photobucket

   

2

  • Trine

    jeg følger med! jeg glæder mig til trin 2, nu står fordejen i hvert fald i køleskabet

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndags suppedasen: Rød linsesuppe