• ···
Havregrynskugler

Snack: Grønne kål-chips

Photobucket

Rosenkål har i min familie, altid været en udskældt lille størrelse. En af dem, man aldrig rigtig smager, fordi de øvrige generationer har fået det tvunget i sig som børn…
Jeg gik til rosenkålene på en mere utrditionel facon – og resultatet blev grønne chips!

Et udemærket alternativ til de lækre edamamebønner, for mange af elemenerne går jo igen her. Salt, citron og lidt grønt – en snack er skabt!

opskrift
200 gram rosenkål
olie
salt
citron

De små kål skylles, hvorefter de yderste blade forsigtigt fjernes. Fjern så mange lag du kan, og brug det resterende kål andensteds. Fordel alle de store blade på et stk bagepapir.
Fordel en sjat olie ud på bladene, rist dem i ovnen ved 180 grader i cirka 10 minutter – hold øje, det går stærkt.
Vend bladene undervejs, så alle kanter bliver gyldne.
Servér straks dine grønne chips, med citronsaft og salt udover.

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havregrynskugler